Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van PeggyThaens.be Laatst bijgewerkt op: 13 februari 2024 Hallo en welkom bij Peggy Thaens! Voordat we samen op weg gaan naar welzijn, vragen we je vriendelijk om deze Algemene Voorwaarden rustig door te nemen. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat we allemaal op één lijn zitten en kunnen genieten van een positieve en gezonde ervaring op onze website. Door onze website te bezoeken en te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

1. Doel van de website

1.1 De informatie op onze website is bedoeld voor algemene kennisdoeleinden en vormt geen medisch advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voor persoonlijk advies met betrekking tot gezondheid.

1.2 We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar we kunnen geen garantie geven voor de volledigheid of juistheid van de verstrekte informatie.

2. Afspraken en dienstverlening

2.1 Afspraken voor onze gezondheidsdiensten kunnen online of telefonisch worden gemaakt. De beschikbaarheid van afspraken kan variëren.

2.2 Peggy Thaens behoudt zich het recht voor om afspraken te wijzigen of te annuleren als dat nodig is, met voorafgaande kennisgeving aan de betrokken partij.

3. Privacy en gegevensbeveiliging

3.1 We respecteren je privacy en hanteren strikte normen voor gegevensbeveiliging. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met persoonlijke gegevens.

3.2 Door gebruik te maken van onze website stem je in met het verzamelen en verwerken van persoonlijke informatie in overeenstemming met ons Privacybeleid.

4. Annulering en No-show beleid

4.1 Als je een geplande afspraak moet annuleren, laat het ons dan tijdig weten. Bekijk ons Annuleringsbeleid voor meer informatie over annuleringsvoorwaarden.

4.2 No-shows kunnen onderhevig zijn aan kosten. We waarderen je begrip en medewerking om ons schema soepel te laten verlopen.

5. Aansprakelijkheid

5.1 Peggy Thaens is niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of onze gezondheidsdiensten.

5.2 Onze gezondheidsdiensten voldoen aan de geldende normen en worden met de grootst mogelijke zorg verleend. Neem bij eventuele klachten contact met ons op. 6.

Toegang tot de website

6.1 Peggy Thaens behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot de website te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. We streven ernaar de website beschikbaar te houden, maar we garanderen niet dat de website altijd ononderbroken, veilig of foutvrij zal zijn.

6.2 Je bent verantwoordelijk voor het waarheidsgetrouw verstrekken van persoonlijke informatie bij het gebruik van onze website. Houd je inloggegevens veilig en meld ons onmiddellijk als je vermoedt dat er ongeautoriseerde toegang is tot je account.

7. Intellectuele eigendom

7.1 Tenzij anders vermeld, zijn alle inhoud en materialen op deze website het intellectuele eigendom van Peggy Thaens en zijn beschermd door auteursrechten, handelsmerken en andere wetten inzake intellectueel eigendom.

7.2 Je mag de inhoud van onze website alleen voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik gebruiken. Reproductie, distributie of gebruik van de inhoud voor andere doeleinden is uitdrukkelijk verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peggy Thaens.

8. Gebruikersgedrag

8.1 Bij het gebruik van onze website stem je ermee in om geen schadelijke software, virussen, Trojaanse paarden of andere schadelijke code te verspreiden.

8.2 Peggy Thaens behoudt zich het recht voor om gebruikers die in strijd handelen met deze voorwaarden de toegang tot de website te ontzeggen.

9. Aansprakelijkheid

9.1 Peggy Thaens is niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van de website. 9.2 We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar we garanderen niet dat de informatie op de website volledig, juist of up-to-date is.

10. Wijzigingen in de voorwaarden

10.1 Peggy Thaens behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. We zullen de datum van de laatste wijziging bijwerken om je op de hoogte te stellen van eventuele veranderingen. Bedankt voor het lezen van onze voorwaarden en voor het vertrouwen in Peggy Thaens!

Wij kijken ernaar uit om je te ondersteunen op je reis naar welzijn.

Voor vragen of opmerkingen zijn we hier voor je.

Tot snel! Peggy