Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden Annuleringsvoorwaarden Peggy Thaens

Laatst bijgewerkt op: 13 februari 2024

Bij Peggy Thaensbegrijpen we dat het soms nodig kan zijn om een afspraak te annuleren. Hier zijn onze annuleringsvoorwaarden, zodat we samen een soepel verloop van onze gezondheidsdiensten kunnen behouden.

1. Annulering van afspraken

1.1 Afspraken dienen uiterlijk uur van tevoren te worden geannuleerd. Dit geeft ons de mogelijkheid om de vrijgekomen tijd aan anderen aan te bieden.

1.2 Annuleringen kunnen telefonisch of per e-mail worden doorgegeven. Vermeld bij annuleringen altijd je naam, de datum en het tijdstip van de geplande afspraak.

2. No-shows

2.1 Als je niet in staat bent om aanwezig te zijn op de geplande afspraak en geen annulering hebt doorgegeven, wordt dit beschouwd als een “no-show”.

2.2 No-shows kunnen onderhevig zijn aan een het bedrag van de geplande afspraak. Deze vergoeding wordt in rekening gebracht en dient voldaan te worden via overschrijving.

3. Overmacht

3.1 In geval van overmacht, zoals ziekte of dringende persoonlijke omstandigheden, vragen we je om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. We begrijpen dat onvoorziene situaties kunnen ontstaan, en we zullen samen naar een passende oplossing zoeken.

4. Herplanning van Afspraken

4.1 Als je een afspraak wilt verzetten, doen we ons best om een geschikte nieuwe datum en tijd te vinden. Houd er rekening mee dat dit afhankelijk is van de beschikbaarheid van onze agenda.

4.2 We waarderen je flexibiliteit en begrip als het gaat om het herplannen van afspraken. Door gebruik te maken van de gezondheidsdiensten van Peggy Thaens ga je akkoord met deze annuleringsvoorwaarden. We begrijpen dat plannen soms gewijzigd moeten worden, en we staan klaar om je te ondersteunen. 

Bedankt voor je medewerking en begrip.

Peggy